Opdeelzaag

Scheer opdeelzaag is van duitse klasse in diverse uitvoeringen.

Omschrijving

De geavanceerde compacte klasse

Scheer heeft zijn Platenzaag-Programma uitgebreid met een innovatieve serie in de compacte klasse. Componenten van de hoogste technische normen die nodig zijn op het gebied van industriële zagen van platen, werden overgebracht naar de nieuwe PA 4500-serie.
De PA 4500-serie is gebaseerd op de volwassen platenzaagstrategie van de grotere, bewezen serie PA 5000 en 6000/7000 PA. De ontwikkelaars bij Scheer hebben bewust niet afgeslankt design, maar na veel klantenoverleg en onderdelen van de high-tech-industrie komen samen in de nieuwe compacte klasse.
Het modulair ontwerp van de PA-4500 is uitstekend voorbereid op alle zaagprocessen. Het beste voor kleinere en middelgrote bedrijven welke de nadruk leggen op de kwaliteit van de machine en het zagen van platen, als het gaat om hoge prestaties of kritische platen, de PA-4500 zaagt het.
Garantie hiervoor is :

–       Zeer zware machinebeduitvoering

–       aan beide zijde van de zaagwagen een geleiding van gietstaal

–       liniëre geleidingen

–       een dynamische Servomotor en Tandwielaandrijving

Hierdoor krijgt men de beste resultaten, de nauwkeurige zaagsnede, nauwkeurige maatvoeringen in de kortste zaagtijden door de tot een maximum gestelde geoptimaliseerde zaagcyclus.

Opdeelzaag